Home / Testimoni / AMOOREA memang PRODUK yang HEBAT

AMOOREA memang PRODUK yang HEBAT

Sabun AmooreaAMOOREA sesuai untuk semua jenis kulit: Kulit Berminyak , sensetif , kering normal , jerawat , bersisik , berparut dan sebagainya. Malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutamanya yang mempunyai masalah enzema.

AMOOREA juga bermanfaat untuk menghilangkan kehitaman dicelah paha dan ketiak. Karena Amoorea ini bertindak mendetoks, membersihkan, mengawal pH, mencerahkan seperti kulit di lengan tangan, menghaluskan dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya.

CARA PENGGUNAAN Sabun AMOOREA

Penggunaan Sabun AMOOREA yang bener akan memberikan hasil yang maksimal, untuk itu berikut ini kami informasikan kembali cara menggunakannya :

 1. Bersihkan tangan sebelum menggunakan Sabun Amoorea. Basahkan telapak tangan dan gosokkan Amoorea pada tapak tangan sehingga keluar buih. (Boleh ditambah sedikit air sekiranya perlu)
 2. Ambil buih dan letakkan di daerah yang bermasalah seperti jeragat, parut, kedut dan lobang roma yg besar.
 3. Gunakan jari dan gosok perlahan-lahan dalam bentuk bulatan kecil hingga meresap ke dalam kulit. Gosok pada muka lagi hingga keluar buih dan gosok ke seluruh bahagian muka jika memang diperlukan.
 4. Kemudian biarkan selama kurang lebih 3 menit (jangan melebihi 3 menit, kurang tidak apa. jika sudah lama guna Amoorea, cuma biarkan 1-2 menit kemudian setelah dihitung 3 menit bilas dengan air dan bersihkan.
 5. Basuh/bilas muka dan biarkan kering sendiri (jangan lap)
 6. Gunakan 2 kali sehari (pagi dan malam)
 7. Amoorea Beauty Bar boleh mencerahkan daerah yang gelap seperti celah ketiak, paha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum cuci.
 8. Boleh juga digunakan sebagai shampoo (tak perlu menggunakan shampoo dan conditioner lain lagi).Caranya adalah ~> basahkan rambut kemudian keluarkan buih dan gosok seluruh kepala dan rambut. Tidak perlu buih yg banyak seperti shampoo yg lain. Rambut akan lebih lembut, bersinar, hitam, lebat dan tiada kelumumur.

Apa kata mereka yang sudah menggunakan, salah satu konsumen dari Amoorea Surabaya Call Mrs.Meida 0857 3380 2269 kirimkan BBM (Black Berry Messenger) ke saya :

Jual Amoorea di Surabaya

Perlu DIPERHATIKAN :

 • Kulit Sensitif – sebaiknya 1-2 menit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)
 • Kulit Berjerawat – gunakan selama 3 menit setiap kali cucian (2 kali sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya gunakan seperti biasa saja 1-2 menit. Untuk selanjutnya lakukan ‘perawatan’ 1-2 kali dlm seminggu.
 • Kulit Normal / Kering – sama seperti step kulit berjerawat
 • Kulit berparut – untuk tahap awal selama 2minggu berturut harus dilakukan secara rutin.
 • Kulit pigmentasi – berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing) namun ini adalah karena sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara kerana faktor perubahan sel pada kulit. baca reaksi positif Amoorea

Hanya kurang daripada 3 MeNIT SaJA!!! 2 kali SEHARI DAN ANDA AKAN MENDAPATKAN KULIT BERSIH, BERSERI & SEHAT TANPA HARUS PERGI KE TEMPAT FACIAL ~ Alternatif bagi wanita yang tiada HARI tanpa ke beauty salon! AMOOREA menggantikan fungsi sabun, malah lebih dari itu.  Mau?

About Author:

Sabun Amoorea, Distributor Sabun Amoorea, Jual Sabun Amoorea, Harga Sabun Amoorea, Reseller Sabun Amoorea, Sabun Amoorea buatan mana, Sabun Amoorea Murah, semuanya bisa didapatkan disini.

Order WatsApp 0878 9381 1922 langsung klikSaya Pesan
error: Call 0857 6780 7007 untuk Order Ya